Svetovanje za lepši dom


V svojem domu se morate počutiti sproščeno in udobno. Nudimo storitve svetovanja pri opremljanju doma, omogočamo vam obnovo oblazinjenega pohištva, v kolikor bi svoj priljubljeni oblazinjeni del pohištva želeli prenoviti, kakor tudi storitve pospravljanja in organiziranja shranjevanja v omarah.
Naš cilj je pomagati vam urediti si vaš dom, kar bo vplivalo na vaše počutje in zadovoljstvo. Pomagamo vam urediti vse, kar potrebujete za prijetno bivanje, dobro počutje in osebno zadovoljstvo. Urejen in pospravljen dom bo krepil zaupanje v življenje in vas navdajal s samozavestjo ter tako ugodno vpliva na druge vidike vašega življenja (vključno z družino in delom).

Svetovanje pri opremljanju doma

Ljudje smo različni, naši okusi so različni in tudi naši interesi. Vsakogar ne zanimajo trendi dekoriranja in urejanja doma, a vsekakor si želijo lep dom. Torej, zakaj bi se obremenjevali z iskanjem ustreznih barvnih kombinacij za vaš dom, izbiro pohištva, ali kako z različnimi dodatki v vaš dom prinesti občutek topline in udobja, ... obrnite se na nas in z veseljem vam bomo svetovali, da bo vaš dom takšen, kot si želite.
Obnova oblazinjenega pohištva

Vsi imamo doma kak kos oblazinjenega pohištva, katerega enostavno obožujemo, pa naj bo to naslonjač, fotelj ali kavč. Oblazinjeno pohištvo se čez čas uniči, a priljubljenega kosa pohištva vsekakor ne želite zavreči. Tako je najbolje, da le-tega obnovite. V Dekorini vam nudimo pester izbor dekorativnih tapetniških tkanin, hkrati pa tudi storitve obnove oblazinjenega pohištva s strani izkušenih tapetnikov.

Pospravljanje in organiziranje omar

Najlažje je pospraviti stanovanje na hiter način tako, da vse, kar je mogoče, "tiščimo" v omaro. Tako se v omarah kopiči navlaka, ki lahko zgleda na koncu kot eno veliko skladišče in pospravljanje le-te je naporno ter od nas zahteva veliko časa. V Dekorini vam naši svetovalci pomagajo pri pospravljanju navlake v omarah, kakor tudi pri organiziranju preprostega in preglednega shranjevanja v omarah - pa naj bodo to oblačila, čevlji, hišni tekstil, kuhinjski pripomočki, ...