Ali razmišljate o stranskih zavesah?

Odločitev, ali imeti zavese ali ne je velikokrat povezana s stilom, v katerem je opremljeni vaš dom. Obstaja pa več različnih dekorativnih variant stranskih zaves.

Zavese so lahko zelo pomemben "modni dodatek" vašega doma. Imate lahko klasične zavese, stranske zavese, ali plisirane zavese, rolo zavese ali pa nobenih zaves - glede na stil opremljenosti vašega doma.

Zelo priljubljene so stranske zavese v dnevnih prostorih, saj le-tega popestrijo. V kolikor se za stranske zavese odločite, je najbolje, da so te glede barve nekoliko intenzivnejše, da dvignejo energijo prostora. Lahko se odločite za barvo, ki je v nasprotju z obstoječo barvno kombinacijo prostora in tako "razbijete" enoličnost. Pri izbiri vzorčastih stranskih zaves pa morate biti pazljivi, da se morebitni vzorci sedežne garniture "ne tepejo" z vzorci stranskih zaves.

Stranske zavese lahko pustite, da prosto padajo in v kolikor so nekoliko daljše, se lahkotno nasedejo na tla. Lahko jih obvežete z dekorativnimi trakovi in naredite različne pentlje ali samo minimalistično povežete zavese s trakom, lahko pa omenjene dekorativne trakove povežete s stranskimi stenskimi kavlji in tako odprete pogled na okno.

V našem prodajnem programu vam nudimo izbor kvalitetnih dekorativnih tkanin za stranske zavese, s katerimi boste vnesli val nove, kreativne energije v izbrani prostor.

Pripravila: Nuša Lazar.