Dekorina je z vami že več kot 30 let

Naše podjetje je konec decembra 2019 praznovalo 30 let obstoja. Ponosni smo na našo prehojeno pot in se veselimo nadaljnjih uspešnih let poslovanja ter delovanja.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989 pod imenom TRAMPING, katerega del se je kasneje leta 1992 preimenoval v DEKORINA Maribor. Tako smo že več kot 30 let prisotni na tržišču z našo ključno dejavnostjo veleprodaje in prodaje po pošti /kataloško prodajo/ dekorativnih tapetniških tkanin.

Našo dejavnost smo v letu 2019 razširili in dopolnili z novimi storitvami s področja svetovanja pri urejanju in opremljanju doma, uspešnega in praktičnega organiziranja doma kakor tudi posameznikovega vsakdanja, osebnega nakupovanja in svetovanja pri izbiri ustreznega darila in nakupovanja le-tega, organizacije različnih družabnih dogodkov.

Prav tako smo v naš tim povabili strokovnjake s področja izobraževanja, projektnega vodenja in vsestranskega poslovnega svetovanja ter naši ponudbi dodali te specifične storitve za izbrane stranke. Omenjene storitve obsegajo projektno vodenje, poslovno svetovanje in organizacijo dogodkov.

Okroglo obletnico delovanja smo po praznikih obeležili z majhnim sprejemom in razgovorom o prihodnjem razvoju podjetja, saj se v tem času naše podjetje razvilo v družinsko podjetje. V delovanje podjetja so vključene različne generacije, ki si prizadevajo za uspešno poslovanje nadaljnjih 30 in več let.